Perne de aer suplimentare

Verificati comanda

 Dupa adaugarea fiecarui produs, sunteti directionat automat in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

 In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile accesand optiunea „continua cumparaturile”, sau sa finalizati comanda accesand optiunea „finalizeaza comanda”.

 

Detalii de facturare si livrare

 In cazul in care doriti facturarea comenzii pe persoana juridica sau PFA aveti la dispozitie campul „VAT Number”.

 Livrarea se va face la adresa aleasa de dumneavoastra.

 Nu uitati sa cititi termenii si conditiile si sa bifati casuta „Prin trimiterea comenzii accept termenii si conditiile CHARM

 Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul „Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

Ati mai cumparat de la noi, sau este prima data?

  1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul „Trimite comanda”.
  2. Daca sunteti deja client, introduceti e-mail-ul si parola in boxul de deasupra si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati „Trimite comanda”.