Calitatea siltemelor este asigurata de :

1 Calitatea pernelor de aer – Firestone Original . Pernele se sparg doar daca sunt intepate, sunt supuse la zone fierbinti (flacari) sau au fost folosite pe masina fara aer. Au durata mare de folosinta si rezista la presiuni mari (7-8 atmosfere ).


2 Calitatea consolelor . Acestea sunt foarte importante pentru ca preau sarcina deincarcare a masini pe punte. Drive Rite – Firestone au acordat o mare atentie acestui aspect si s-au folosit materiale de foarte buna calitate . Sunt proiectate pentru fiecare model in parte ( vezi lista de modele ) avand grija ca pe viitor sa nu se torsioneze sasiu la greutati mari. Nu folositi console contrafacute.


3 Calitatea accesorilor  compresor –fiting. Se folosesc compresoare cu debit rapid, alimentate de la baterie, fara intretinere cu durata mare de viata. Panourile de comanda , traseele de aer si curent au componete de calitate si usor de montat pe masina. Se folosesc cuple rapide pe traseul de aer pentru a obtine etansari sigure la imbinari.

Asteptarile clientilor

Aşteptările clienţilor noştri sunt foarte simple: ei doresc calitate, preţ şi servicii. Toate sistemele noastre sunt proiectate si construite pentru cele mai dificile conditii de lucru, şi fiecare este supus la cele mai stricte controale de calitate înainte de a părăsi fabrica .

Cea mai bună calitate şi cel mai bun pret

De-a lungul istoriei, Fireston a dezvoltat procese de productie din care sa rezulte produse si sisteme de cea mai buna calitate si pentru a oferi clientilor nostri satisfactia folosirii unor marfuri de calitate superioara. Sistemele Drive Rite Firestone au garantie pe o perioada de 2 ani sau 200000 de km.

Reputaţie în toată lumea

Angajamentul Firestone pentru calitate constituie baza reputatiei in întreaga lume, motiv pentru care a castigat cele mai prestigioase premii in industria auto printre care si mult ravnitul premiu Ford Motor Company’s Q1  Preferred Quality Award .

Ca si companie, Firestone aplica in practica conceptul de Total Quality Control. Acesta este motivul pentru care Firestone Industrial Products Company a devenit numărul 1 (unu) în lume ca producator de perne de aer


Driverite – Certificari Firestone

Angajamentul Firestone pentru calitate continuă să fie motivarea  tuturor practicilor in afacerile noastre. Am ajuns la numeroase certificari prin evaluare constantă a sistemelor de management al calităţii.

Driverite - Premii

Driverite a primit aprobări de la Renault, Opel, Fiat, Peugeot si Nissan si acestea sunt doar cateva. Într-adevăr, Driverite detine trei premii Renault Tehnici Accord pentru Master şi Trafic.

Driverite,  a obţinut aprobarea europeană privind suspensiile de ae,r fiind acceptate si de producatorii de vehicule . Acest lucru asigură libera circulaţie a vehiculelor pe întreg teritoriul Comunităţii Europene. Exista deasemenea aprobări TUV şi UTAC la sistemele de suspensie, pentru a asigura compatibilitatea cu toate regulamentele CEE de frânare.


Company Award Award Date Market
Ford Motor Company Q1 1992 Automotive
Monroe Auto Equipment Fully Qualified Supplier 1994 Automotive
PACCAR Quality Excellence Award 1991-1999 Heavy Truck
PACCAR Preferred Supplier 1996 Heavy Truck
Freightliner Certified Supplier 1995 Heavy Truck
Freightliner Masters of Quality 1997 Heavy Truck
Sears Manufacturing 5 Star Award as a Strategic Alliance Partner 1998 Heavy Truck
Power Packer Quality Excellence Award 1991 Heavy Truck
Hendrickson Int. Quality Award 1989 Heavy Truck
Three T’s Quality Award 1990 Heavy Truck