Perne de aer suplimentare

Articole Blog

10
test
test

RanForSare suspensii Auto

28
rterter
rterter

Sistemul de arcuri MAD actioneaza progresiv in paralel cu arcurile originale existente. Cand masina este neincarcata arcurile auxiliare nu actioneaza sau in ulele cazuri putin in functie de tipul masini. 

Pe masura ce greutatea incarcaturii creste arcurile auxiliare preiau din ce in ce mai mult din sarcina datorita  rigiditatii variabile  progresive. Se obtine o garda buna la sol si se manipuleaza in siguranta masina atunci cand este incarcata sau are remorca.

Daca din punct de vere constructiv nu se poate adauga arc suplimentar atunci MAD ofera solutioa de a reinlocui arcul original cu arcuri care au aceleasi caracteristici ca arcurile auxiliare.

 

06
Perne de Aer Suplimentare test
Perne de Aer Suplimentare test

Drive Rite reprezinta o modernizare a suspensiei prin folosirea pernelor de aer si poate fi instalata pe majoritatea vehiculelor comerciale, microbuze, rulote, SUV-uri care folosesc arcuri lamelare . Prin ansamblul console - perne aer Firestone a reusit sa ofere clientilor cele mai bune kit-uri capabile sa maximizeze capacitatea de incarcare a vehiculului precum si o serie de avantaje care tin de dinamica si tinuta la drum a vehiculelor. Desi aceste perne de aer suporta greutati mari este important sa va incadrati in capacitatea maxima de transport. Sistemul de perne se monteaza pe suspensia existenta avand in componenta consolelor special proiectate pentru puntea din spate. Reducerea uzurii arcurilor si amortizoarelor, posibilitatea de a mari capacitatea de incarcare, mentinerea constanta a garzii la sol pe partea din spate sunt o parte din avantajele montarii acestui kit. Se monteaza usor si nu necesita operatiuni de intretinere. Sistemul de perne de aer Drive Ride - Firestone poate fi ajustat cu ajutorul presiunii de aer pentru a compensa diferentele de incarcare si conditiile de drum, oferind in acelasi timp o calatorie mai confortabila. Sistemul este de cea mai buna calitate posibila. Orice sistem este proiectat specific pentru fiecare aplicatie pentru a maximiza capacitatea de incarcare, stabilitatea si calitatea calatoriei cu vehiculul.